Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

ONZE NIEUWSTE PRODUCTIE 2019

GEEN SEX IN DE DUPLEX

affiche

Toneelvereniging Het Nieuw Violiertje is gestart met de lezing en repetities van de  nieuwe productie voor het volgend seizoen. Het wordt een ondeugende komedie waarin onze spelersploeg zich volledig zal kunnen uitleven.

Het toneelstuk draagt als titel : "Geen sex in de duplex". Het is een bewerking van de langst lopende farce in Engeland "No sex please, we're British", geschreven door Anthony Marriott en Alistair Foot.

Regisseur van dienst is Gino De Muyt.

Spelers zijn :

Matthias Vallaey, Antonella Daese, Sherly Lezy, Veronique Debaeke, Erik Beerlandt, Alex Blancquaert, Kurt Ramon, Kim Verraest, Sofie Reynaert en Koen Meerschaert.

OVER HET STUK

Een pasgetrouwd koppel, waarvan de man een goede betrekking heeft bij een bank en een leuk appartement erboven, zouden we redelijkerwijs kunnen verwachten dat hun leven samen kalm, vredig en gelukkig van start zal gaan. Door een jammerlijke vergissing van de vrouw echter, worden zij overspoeld met “pikant” materiaal van een louche firma. Eerst schunnige foto’s, dan films, dan enorme geïllustreerde boeken, affiches… het houdt niet op…. Hooggeplaatste bankmedewerkers, de chique en snobistische moeder van de man en vooral de preutse, respectabele kassière van de bank, raken allen onontwarbaar verstrikt in de hevige gebeurtenissen die volgen.Als ook nog eens de politie en een escortbureau zich ermee gaan moeien is het hek helemaal van de dam. Hoe krijgen we al dat expliciet materiaal weer buiten, zonder dat iemand er iets van merkt? Er zullen nog veel deurtjes open en dicht gaan voor dit opgelost is…

Voorstellingen

De toneelopvoeringen hebben plaats in

Zaal Patria - Kerklaan 32- Assebroek

vr 15 feb  om  20u

za 16 feb  om  20u

zo 17 feb   om  19u

wo 20 feb  om 20u

vr  22 feb   om 20u

za  23 feb   om 20u

 

 

 

 

AFGELOPEN PRODUCTIE 2018

Na zes succesrijke en drukbezochte voorstellingen van het stuk 'Met Volle Goesting' zit deze productie 2018 er weer op voor de spelers en de talrijke medewerkers.Intussen is het prachtige decor afgebroken, de rekwisieten opgeruimd of terugbezorgd, de doeken opgeplooid en de kledij gewassen.We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde productie en kijken nu al uit naar het volgende toneelstuk. Benieuwd wat het worden zal.....

 

 PRODUCTIE 2018

flyer Flyer2

seizoen 2018

De bijna voltallige groep van Het Nieuw Violiertje

Toneelkring Het Nieuw Violiertje gaat voor het komend seizoen van start met een vernieuwde ploeg. We mogen enkele nieuwe gezichten hartelijk verwelkomen.

Zowel actrices, acteurs en medewerkers achter de schermen komen onze kring vervoegen.

Regisseur Gino De Muyt zag er na de kennismakingsronde content uit ! De talrijke aanwezigheid en vooral het enthousiasme van onze uitgebreide 'bende', beviel hem duidelijk. Op naar een mooie productie !


In februari 2018 brengen wij de komedie 'Met volle goesting"
van Julia Engelen. Met een spelersteam van 6 vrouwen en 5 mannen zal regisseur Gino De Muyt het roer in handen houden.

We houden iedereen op de hoogte.

 

PRIVACYVERKLARING

Kijk ook eens op 

onze Facebookpagina

laatste update van deze website 02/10/2018- bezoekers 80450

de kaap van 80000 is al  bereikt op naar 90000